Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Pernille Sevelsted

Assistent i Team Esbjerg stopper

Den tidligere landsholdspiller og 3-dobbelte Champions League vinder for Slagelse DT, Mette Melgaard, stopper til sommer som assistenttræner i Team Esbjerg.


Hun udtaler i forbindelse med klubbens pressemeddelelse: “Hvis jeg kun havde mig selv at tage hensyn til, havde jeg fortsat, men jeg har en familie med Alexander på tre år. Hver uge sidder min mand, Lasse, og jeg og planlægger ned i detaljer, hvordan den kommende uge skal gå op, og med EHF Cup, HTH Ligaen og et krævende job efterlader det ikke meget familietid. Jeg føler, at jeg med min beslutning siger farvel til en familie, og jeg er slet ikke færdig med det projekt, Jesper og jeg har sat i gang. Jeg vil komme til at savne Jespers rummelighed, omgangen med spillerne, det sociale og at arbejde frem mod fælles mål, siger Mette Melgaard, der går efter at vinde titler med Team Esbjerg før stoppet.”


Når hun ikke er assistenttræner


Mette Melgaard kom til klubben på en 2-årig aftale i sommeren 2017, og det er altså denne, Melgaard har valgt ikke at forlænge. Udover assistenttrænerjobbet, arbejder Mette Melgaard som advokatfuldmægtig, hvor hun er ved at opbygge en kundeportefølje og stadig får flere opgaver. Hun er gift med Lasse Sall, og foruden Alexander har hun to bonusdøtre, der er aktive på håndboldbanen. Parret bor i Esbjerg-forstaden Sønderris.


Cheftræneren er ærgerlig


Cheftræner Jesper Jensen beklager, at hans assistent stopper, men har forståelse for situationen: “Jeg har fuld forståelse for hendes beslutning, men for klubben og for mig som træner er det helt vildt ærgerligt. Vi er som trænerteam bare et godt match og kompenserer for hinandens mangler. Jeg tror, spillerne føler, at der er en god balance i vores arbejde. Jeg havde rigtig gerne fortsat samarbejdet med Mette.”


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER