Mads O. Madsen

Christoffer Cichosz: Det var en frustrerende aften

De forsvarende danske mestre fra Skjern Håndbold var torsdag aften kørt den lille tur nordpå, hvor lokalrivalerne fra TTH Holstebro ventede.

Skjern-mandskabet kom ind til kampen i fin form, for de havde nemlig vundet deres to sidste kampe i Herre Håndbold Ligaen over henholdsvis Mors-Thy Håndbold og BSV.

Det blev dog ikke til den 3. sejr i træk torsdag aften, for her var hjemmeholdet fra TTH Holstebro bedste spillende over de 2 x 30 minutter.

De vandt derfor også kampen med 32-30 efter en pauseføring på 21-16.

Du kan se kampen i tal HER

Efter nederlaget torsdag aften, så var Skjern-streg Christoffer Cichosz naturligvis skuffet.

Han siger følgende til Dagbladet-Holstebro-Struer:

“Det var en frustrerende måde at lukke mål ind på, og det var tungt at gå til pause bagud med fem. Det var en frustrerende aften.”

Næste kamp for Skjern Håndbold i Herre Håndbold Ligaen er d. 22. december, hvor de møder Aalborg Håndbold på hjemmebane.