Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Thomas Mogensen: Det var en vild kamp

Fra Skjern Håndbold:


Afslutningen på første halvleg gjorde ondt på Skjern-lejren, fortæller Thomas Mogensen.


En tæt og intens første halvleg blev få minutter før pausen erstattet af tekniske fejl, lette kontrascoringer og en femmålsføring til hjemmeholdet.


En dyr periode, som irriterede Skjern-profilen Thomas Mogensen.


– Det var en vild kamp i et vanvittigt tempo med masser af fart over feltet. Vi var godt med, inden vi smed det hele over styr før pausen. Vi smed lette bolde væk, og forærede dem mål – og så blev indgangsvinklen til anden halvleg en helt anden, siger Thomas Mogensen.


Til trods for den voldsomme udvikling på måltavlen før pausen, så formåede Mogensen og Skjern at bevare fodfæstet, og var tæt på udligningen i slutminutterne.


– Pausesnakken gik ud på, at vi skulle holde hinanden fast på, at føringen ikke skulle hentes på fem minutter. Vi skulle arbejde os tilbage i kampen, og håbe på at slide dem op.


– Det lykkedes os at frustrere dem i angrebet, og derfor åbnede døren for point sig igen, men vi brændte alt, alt for meget på Sebastian Frandsen. Vi havde store chancer for at få noget med herfra, selvom det gik stærkt før pausen, siger Mogensen, der noterede sig for to scoringer.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER