Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Patrick Westerholm: Jeg vil se ild i øjnene mod Skjern

Fra TTH Holstebro:


Hvis man er til fight, intensitet og drama, så er rivalopgøret mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold det helt rette.


Der har altid været en særlig spænding når ærkerivalerne mødes, og det bliver ikke anderledes når de to naboklubber mødes i en ligakamp, torsdag aften i Gråkjær Arena.


TTH-cheftræner, Patrick Westerholm, vil se ild i øjnene hos hele truppen.


– Vi skal kæmpe med næb og kløer, og der skal være ild i vores øjne når vi står i Gråkjær Arena torsdag aften. Det her er en kamp som hele holdet, klubben og fansene altid vil se frem til – og vi glæder os til at levere et brag, siger Patrick Westerholm, som håber på en god præstation ovenpå de sidste to kampe:


– Som træner håber man altid på at kunne holde kontinuitet og fortsætte en ubesejret stime, men vi må erkende at niveauet og kvaliteten ikke har været tilstrækkelig i de sidste to kampe. Men jeg tror og håber på at vi kan levere en helt anden kamp mod Skjern.


Og den seneste kamphistorik mod Skjern er også fortaler for at TTH Holstebro kan byde den grønne ærkerival op til kamp. Tre sejre i de seneste tre kampe er det blevet til for de hvide mod de grønne. Sejren mod Skjern i august var især en vigtig en af slagsen, – den udmøntede sig nemlig i en Super Cup titel.


– Skjern er DM-mestre, og det betyder naturligvis at vi har en sund respekt for dem – men vi ved også at de har været i en bølgedal i denne sæson, så vi ved de kan være sårbare, slutter Westerholm.


Du kan komme med til rivalopgøret mod Skjern for blot kr. 50,-. Køb din billet HER.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER