Thea Veng

Casper U. Mortensen bedste spiller i november måned

Casper U. Mortensen er af EHF blevet valgt som den bedste spiller i november måned 


Barcelonafløjen har haft et rigtig godt efterår, hvilket blev hædret med kåringen som den bedste herrespiller i europæisk håndbold i november måned.


Ifølge EHF vandt Mortensen afstemningen klart.


– Det er en perfekt afslutning på et godt efterår, hvor vi har gjort det godt i Barcelona, udtaler 28-årige Casper U. Mortensen til EHF.


Hos kvinderne blev det den rumænske landsholdsspiller Cristina Neagu, der blev kåret som den bedste kvindelige spiller.


Det er ikke blot november måned, hvor Mortensen har gjort det godt, men hele efteråret har været en succes for den danske fløjspiller. Mortensen kom til Barcelona fra den tyske Bundesligaklub TSV Hannover-Burgdorf i sommers.


– Jeg elskede Bundesligaen, hvilket er den stærkeste liga i verden, men så meldte en klub sig på banen som ændrede det hele. Selvom det var en svær beslutning, så er jeg glad for, at Barcelona var villige til at købe mig ud min kontrakt, siger Mortensen til EHF.


Venstrefløjen har spillet en imponerende første halvdel af sæsonen for den spanske klub. Med 70 mål i ligaen og 56 mål i Champions League er Casper U. Mortensen topscorer i Barcelona. Han har således været medvirkende til, at klubben ligger suverænt nummer et med 28 point efter 14 kampe i den spanske liga og at Barcelona fører gruppe A med fem point foran HC Vardar på andenpladsen i Champions League.


Casper U. Mortensen er også Nikolaj Jacobsens førstevalg på venstrefløjen på det danske landshold og han er derfor ikke overraskende en del af den danske bruttotrup, der spiller VM på hjemmebane i januar.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER