Thea Veng

Skanderborg-målmand: Vi har ikke set det bedste fra Skanderborg endnu

De grønblusede krigere fra Skanderborg har generelt set klaret sig over al forventning. Alligevel mener Keeper Kristoffer Laursen, at vi kan forvente os mere fra Skanderborg-mandskabet. 


I efteråret har de grønblusede taget godt for sig i pointpuljen og ligger efter 12 kampen med 15 point. Holdet har generelt set klaret sig rigtig flot, men måtte i sidste spillerunde se sig slået af Mors/Thy med cifrene 22-26. Kristoffer Laursen forklarer, at ingen af Skanderborg-spillerne ramte niveau, hvilket kunne have trukket resten af holdet med, sådan som det har været tendensen i de andre kampen.


– “Hvis vi skal være hårde ved os selv, så har vi jo ikke ramt dagen på samme tidspunkt. Der har altid været en eller to, som har været helt outstanding, hvilket har givet noget medvind til os andre. Men når vi ser på, at vi ikke har kulmineret på samme tidspunkt, så er der jo også plads til, at vi kan blive endnu bedre. Vi har ikke set det bedste fra Skanderborg endnu”, siger målmand Kristoffer Laursen til Århus Stiftstidende.


Kristoffer Laursen har med en redningsprocent på 32 for de første 12 kampe selv været en af dem, der har taget godt fra og fået marginalerne til at tippe i Skanderborg-mandskabets retning. Ifølge ham skal holdet finde tilbage til det, der gjorde de grønblusede ubesejrede fem runder i træk.


Skanderborg befinder sig i den samlede stilling på sjettepladsen med 15 point, kun ét point efter TTH Holstebro, der indtager fjerdepladsen.  Der er udsigt til en højere placering, hvis Skanderborg rammer niveau og slår TTH Holstebro på hjemmebane onsdag aften.


– “Vi ved, at vi kan slå Holstebro, hvis vi spiller godt. Vi ved også, at vi taber til et hold som dem, hvis vi ikke rammer niveau. Bedre er vi ikke som hold”, siger Kristoffer Laursen.


Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 i Skanderborg Fælleden.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER