Mads O. Madsen

Skjern 2-træner efter flot sejr: Anden halvleg var perfekt

Ligareserverne fra Skjern Håndbold har fået en blandet start på den nye sæson i 2. division.

Det var nemlig blevet til fem nederlag i de første 8 kampe inden torsdagens kamp imod HK Give Fremad.

De mødte her et Give-mandskab, som blandt andet har de tidligere ligaspillere Christian Lynggaard, Kristian Klitgaard og Simon Madsen på holdkortet.

Det var dog hjemmeholdet fra Skjern, som kunne sætte deres 2. sejr i sæsonen ind på kontoen.

De vandt nemlig over Give Fremad-mandskabet med 31-27 efter en pausestilling på 11-14 til Give Fremad.

Efter den flotte sejr, så var Skjern-træner Allan Jørgensen naturligvis en glad træner.

Han siger følgende til Dagbladet-Ringkøbing-Skjern omkring deres suveræne 2. halvleg:

“Det var den helt afgørende forskel. Første halvleg var ikke god angrebsmæssigt. Anden halvleg var perfekt med god timing og gode løb i rum. 20 mål i anden halvleg og 31 i alt er helt usædvanligt for os i denne sæson.”

Næste kamp for Skjern-mandskabet er onsdag d. 28. november, hvor de møder Faaborg ØH på udebane.