Mads Haugaard

Kiel-stregspiller skifter klub

THW Kiels 24-årige stregspiller Sebastian Firnhaber er efter denne sæson færdig hso de tyske rekordmestre. En anden tysk klub har nemlig sikret sig stregspilleren.


Han blev oplært under og af danske René Toft Hansen i THW Kiel, men efter denne sæson skal Sebastian Firnhaber trække en anden hvid trøje over skulderne. Det er nemlig HC Erlangen, der har sikret sig den 24-årige spiller efter denne sæson.


Selvom Firnhaber aldrig har været den spiller, der har fået mest spilletid, så er han glad for sine to sæsoner på fuldstidskontrakt på rekordmestrenes førstehold.


“THW Kiel har givet mig en mulighed for at lære med de bedste, og det er jeg dem taknemlige for. Selvom det bliver svært for mig at sige forholdet til klubben, holdet og de fantastiske fans til sommer, så er skiftet et srkdit i den rigtige retning ift. min personlgie udvikling”, foræller han til klubbens hjemmeside.


Firnhaber kom faktisk til Kiel-klubben allerde i 2012, da han skiftede til A-Jugend-mandskabet. Indtil videre har Firnhaber spillet 82 kampe og lavet 25 mål for de tyske rekordmestre.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER