Stefi Billum

3 nye aftaler for Lemvig-Thyborøn Håndbold

Lemvig Thyborøn håndbold kunne, forud for dagens kamp mod Ringsted, annoncere spændende nyt frem mod den kommende sæson.


Det er ikke nye navne der kommer på Lemvig-mandskabets liste, i forbindelse med de nye aftaler, der indebærer to forlængelser og en tilbagevendende kending. 


De to nuværende spillere der har valgt at fortsætte samarbejdet, er playmaker Mark Nikolajsen samt højre fløj Jesper Kokholm, der begge har vist sig utrolig vigtige i den nuværende sæson. Begge underskrifter gør sig gældende for de kommende to sæsoner.


Den gamle kending, der atter vender tilbage til Lemvig, efter to sæsoner i Mors Thy, er målvogter Ronnie Nicolaisen, der også har underskrevet en 2 årig aftale.


Ronnie udtaler til et arrangement før dagens kamp: 


-Jeg har været her før, og var helt vild med det. Så valgte jeg at tage til Mors, hvor jeg har lært en masse af mine to makkere. Jeg kender den daglige rutine her, og ved hvad det kræver, og den samlede pakke, med det sportslige og private, er helt perfekt for mig.


Dagens opgave, for Lemvig-Thyborøn håndbold, er Christian Dalmoses tropper fra TMS Ringsted. Kampen fløjtes igang kl.16.10 og vises direkte på TV2.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER