Per Jensen

Lokalbrag mod bundhold ekstra vigtig for Skive-anfører

Fredag aften er der lagt op til et vaskeægte lokalopgør i 1. division mellem Stoholm og Skive fH. Der er kun 13,5 km mellem de 2 holds hjemmebaner og flere spillere i fredagens opgør har spillet divisionskampe for begge klubber.


Stoholm har blandt andre de tidligere skive-spillere Per Ryberg, Jakob Lauridsen og Johnny Landberg i truppen. En anden af de spillere der har spillet i begge klubber er Skive-anfører Daniel Guldsmed, som på Skive fH´s hjemmeside udtaler: ”Den her kamp betyder en del mere for mig, end den gør for andre i truppen. Jeg har stadig mange venner derude (i Stoholm, red.), som også kommer og kigger i morgen, så det betyder meget at kunne smadre dem i morgen. Selvom tabellen siger 9 points forskel, så lever lokalopgør deres helt eget liv. Det er ikke tabellen der afgør sådan en kamp”.


Stoholm kommer ind til opgøret med stor selvtillid efter et snævert nederlag hjemme mod topholdet Tønder, mens det i den efterfølgende runde blev til sæsons første 2 point ude mod Køge, hvormed Stoholm overlod sidstepladsen i tabellen til netop Køge. Skive har efter en god start på sæsonen kun vundet en af de sidste 5 kampe og ligger aktuelt på en femteplads i rækken.


Kampen fløjtes i gang fredag kl. 20 i Stoholm Kultur- og Fritidscenter.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER