Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Odense Håndbold tilknytter mentaltræner

Pressemeddelelse fra Odense Håndbold:


Odense Håndbold styrker deres sportslige setup og har indgået et samarbejde med mentaltræner Peter Holst.


Odense Håndbold har tilknyttet Peter Holst som mentaltræner i klubben. Tilknytningen af mentaltræneren skal hjælpe Odense Håndbold med at skabe en stærkere kultur og styrke den enkelte spillers personlige udvikling.


Samarbejdet med Peter Holst glæder Odense Håndbolds administrerende direktør, Lars Peter Hermansen: ”Vi er rigtig glade for at kunne starte dette samarbejde med Peter. I Odense Håndbold arbejder vi løbende på at styrke vores sportslige setup. Med tilknytningen af Peter som mentaltræner, synes jeg, at vi bygger endnu et lag på i forhold til det gode setup, som vi allerede har. Det har været vigtigt for os at tilknytte en mentaltræner i en periode, hvor det sportsligt går godt, da det efter vores overbevisning vil give et bedre afsæt for et godt samarbejde og nogle gode udviklingsmæssige resultater for både holdet og den enkelte spiller.”


Cheftræner for Odense Håndbold, Jan Pytlick, udtaler også: ”I eliteidræt handler det hele tiden om at søge de her 2-3% ekstra, som kan gøre, at kampene tipper over til ens fordel. Jeg ser frem til samarbejdet med Peter, og jeg tror på, at samarbejdet kan løfte holdet og den enkelte spiller.”


Om samarbejdet fortæller Peter Holst: ”For mig handler det om at tage udgangspunkt i den enkelte spiller. Den enkelte spiller skal blive den bedste udgave af sig selv. Det handler om at præstationsoptimere, og når der er styr på det tekniske og sportslige, så kan man også begynde at arbejde med det mentale og psykiske. Jeg vil være med til at skabe og dyrke en vindermentalitet og en vinderkultur, hvor der primært er fokus på processerne og spillernes personlige plan, men selvfølgelig også på det resultatmæssige.”


Peter Holst kommer fra Viborg og arbejder allerede med enkelte spillere fra Odense Håndbold. Han arbejder også med andre spillere fra HTH Ligaen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER