Sofie Jarkass

FIF buldrer derudaf i herrenes 2 division

Der var lagt op til en tæt kamp, da FIF sidste torsdag tog imod gæsterne fra Dalby G&IF. De to hold fulgtes godt ad i 1. halvleg, men efter 60 min. stod FIF igen som vindere – de er fortsat ubesejrede i de første 7 kampe. 


Første halvleg var meget jævnbyrdig og ikke særlig sindsoprivende. Den var præget af mange fejl fra begge hold, og redningerne fra keeperne synes at være tæt på ikke-eksisterende. Der var altså lagt op til en del at snakke om i pausen.


Pausestilling 14-11 i FIF’s favør.


Fra 2. halvlegs start gjaldt det for FIF om at udbygge deres føring. Dette blev hjulpet godt på vej af en storspillende keeper i målet. 12 redninger blev det til i de sidste 30 min, og da skytterne fortsatte med at bombe mål ind i den anden ende, lignede det som de fleste andre kampe for FIF i denne sæson, en magtdemonstration.


Slutresultat 32-21.


Hbold.dk fik en snak med en af de nyligt tilkomne i FIF, Andreas Hampe, omkring kampen.


“Jeg synes vi spiller en udemærket kamp, da vi trods alt vinder med 10-11 stykker. Dog en lidt mærkelig følelse efter 1. halvleg, da vi følte, at vi kunne give meget mere end hvad tavlen viste. Vi havde en rigtig god opvarmning, men vi var ikke rigtig klar fra start. 2. halvleg trækker vi fra, vi får rettet forsvaret til i midten. Derefter har de ikke rigtig mere at komme med.”, fortæller han.


Til spørgsmålet om hvorfor de er så suveræne i øjeblikket tilføjer han:


“Vi er godt kørende fordi, vi efter min mening, er i bedre form end de fleste andre hold. Vores trup er sammenspillet og bredere end de fleste hold i 2. Division. Derudover træner vi håndbold sammen 3 gange om ugen og der er rigtig god intensitet til træning”.


Topscorerne i kampen var fra FIF Jeppe Villumsen med 6 scoringer og fra Dalby G&IF var det Frederik Paaske med 8 scoringer.


FIF har næste kamp fredag den 16 november hvor de hjemme tager imod TMS Ringsted.


 


 


 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER