Morten Jørgensen

17-årig GOG-keeper fik flot debut: Det var sgu fedt

GOG gav tirsdag aften debut til en helt ung målmand, og han var naturligvis helt oppe i skyerne efter kampen.


Det er velkendt, at GOG ikke er bange for at give chancen til klubbens unge talenter, men det er ikke hver dag, at en 17-årig får lov til at spille en ligakamp.


Sådan skete det dog for Svend Rughave tirsdag aften i hjemmekampen mod Nordsjælland. Allerede efter to minutter af kampen kom han på banen i forbindelse med et straffekast, men det var først med knap 20 minutter tilbage af kampen, at han for alvor fik lov til at mærke banen.


Den unge målmand, som stadig er U18-spiller, reddede et straffekast, og efterfølgende fik han lov til at spille videre. Efter kampen var han helt oppe at flyve over at have fået debut.


–  Debuten kommer nok til at fylde en del i min egen historiebog. Jeg tænker heller ikke, jeg får sovet så skide meget i nat. Det var sgu fedt. Det var en speciel følelse og et helt andet tryk, fortalte han til TV2 Sport.


Svend Rughave fik chancen i GOG-målet, da Frank Mikkelsen ikke havde en af sine bedste dage, og samtidig var både Ole Erevik og Victor Bang sat ud af spillet med skader.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER