Per Jensen

Mors-Thy 2 er tophold i 2. division efter sejr i lokalbrag: målet for sæsonen er overlevelse i rækken

I fredags stod den på lokalbrag for Mors-Thy 2. Det foregik på udebane mod HRH 74. Det blev en kamp, som de unge drenge fra Mors-Thy trak sig sejrrigt ud af. Lars Krarup var efter kampen udmærket tilfreds med sit holds indsats. “Jeg er tilfreds generelt med vores forsvar. Angrebsmæssigt var vi under vanligt niveau i første halvleg, men synes vi får steppet op i anden, dog uden vi rammer toppen. Men det er også svært i sådan et lokalbrag, hvor det blev mere fysisk og masser af udvisninger til begge hold”, siger MTH 2-træneren til hbold.dk.


Lars Krarup havde efter kampen svært ved at udpege en enkelt spiller som afgørende, “men vores keeper Frederik Larsen står igen en solid kamp, men er også godt hjulpet af et hårdt arbejdende forsvar der kun lukker 19 mål ind”, supplerer han. Mors-Thy vandt kampen 22-19 efter at have været bagud 12-9 ved pausen.


Talentmassen er stor i Mors-Thy Håndbold – gennemsnitsalderen på holdet i 2. division ligger lige omkring 20 år, hvilket der faktisk ikke er noget nyt i. Lars Krarup tilføjer, at sidste sæson var gennemsnitsalderen også omkring 20 år og her vandt man 2. division med stor margin.

Liga-reserverne ligger i øjeblikket nr. 2 i 2. division med 12 point for 7 kampe, men det ændrer ikke på målet for sæsonen. Træner Lars Krarup udtaler til hbold.dk: “Målet for sæsonen er at udvikle vores spillere til næste step og overordnet er det jo at sikre overlevelse i 2. division”. Det kan virke som en beskeden udmelding at sikre sig overlevelse, når man er tophold, men det viser også meget præcist, at spillerudvikling er meget højt prioriteret for de unge ligareserver.


Næste kamp for Lars Krarups mandskab er søndag 18. november i Thy hallerne.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER