Mads Haugaard

Maik Machulla trods nederlag: Jeg er meget stolt

Flensburg-Handewitt tabte lørdag aften til Paris Saint-Germain – på trods af flere profiler var skadet. Selvom holdet tabte knebent, så var træner Maik Machulla stolt af sit mandskab, som viste et højt niveau. 


SG Flensburg-Handewitt tabte lørdag aften knebent med 28-29 ude mod topholdet i Gruppe B, Paris Saint-Germain. De tyske gæster spillede ellers en rigtig god kamp, og de førte også med 15-12 ved pausen, men marginalerne var imod Flensburg, som tabte i de allersidste sekunder, da Uwe Genshiemer scorede fra en spids vinkel.


Inden kampen var de fleste odds dog imod Flensburg, som var uden den svenske spilstyrer, Jim Gottfridsson, mens forsvarskaptajnen Tobias Karlsson var ude med en mindre hjernerystelse. Også den tyske højrefløj Marius Steinhauser var ukampdygtig grundet sygdom, mens Magnus Rød også fortsat er skadet. Men på trods af det, formåede de forsvarende tyske mestre, at spille lige op mod Paris.


På trods af nederlaget var SG-træner Maik Machulla stolt af sit mandskabs præstation i en uge, hvor holdet spiller tre kampe – heraf to udekampe.


“Jeg er meget stolt efter den fantastisk håndboldkamp mine gutter spillede. Holde har udviklet sig rigtig meget, og sågar så meget, at de kan spille med mod de allerbedste hold i Europa”, fortalte mesterttræneren efter kampen til klubbens hjemmeside.


Flere spillere spillede en rigtig god kamp, og specielt den svenske venstrebacken Simon Jeppsson viste sine kvaliteter i løbet af kampen mod Paris, da han lavede ni scoringer. Svenskeren høster da også ros hos sin træner.


“Han var fremragende. Han spillede helt frit, og han traf de rigtige beslutninger næsten hver gang”, forklarede Machulla til Flensburgs hjemmeside.


Selvom holdet spillede en god håndboldkamp, så gav det altså ingen point til Flensburg-Handewitt, og derfor var SG-træneren også bitter.


“Nederlaget var rigtig bittert, da mit hold spillede klart den bedste håndbold i 55 minutter”, afslutter Machulla.


SG Flensburg-Handewitt kan allerede få revanche i morgen aften, når Paris Saint-Germain gæster Flens-Arena.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER