Mikkel Dueholm

Henrik Toft Hansen om klubskifte: Her, har jeg den perfekte kombination

Efter tre gode sæsoner i SG Flensburg-Handewitt, skiftede Henrik Toft Hansen danskerklubben ud med Paris St. Germain Handball, som må siges at være et af de bedste hold i verden. En af de helt store faktorer for skiftet, var manglen på tid til hans familie. Henrik Toft Hansen udtaler om skiftet, følgende til European Handball Federation: 


“Det var ikke et problem, da jeg var single og 20 år. Nu har jeg familie, så situationen er lidt anderledes. Jeg ville gerne bruge mere tid med dem. Her har jeg den perfekte kombination: Jeg kan spille i en af Europas bedste klubber og have tid til min familie.”


Indtil videre har skiftet været en succes for den danske landsholdsstreg, da de ligger nummer et i deres Champions League gruppe. I den franske liga har de vundet alle kampe, på nær en uafgjort kamp.


Henrik Toft Hansen nåede at spille tre sæsoner i SG Flensburg-Handewitt, hvor han i hans sidste kamp for klubben, vandt det tyske mesterskab. Så da Paris St. Germain Handball i lørdags tog imod netop SG Flensburg-Handewitt, var der lagt op til en følelsesladet kamp for danskeren. Kampen blev en tæt affære, hvor franskmændende tog en spinkel sejr på 29-28.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER