Mads O. Madsen

Nick Rasmussen efter ny sejr: Et resultat lyver sjældent

Skanderborg tog lørdag eftermiddag imod Ribe-Esbjerg i en kamp, som på forhånd lignede den skulle blive tæt.

Det startede dog ikke sådan ud for her var Skanderborg-mandskabet utrolig godt spillende og kunne derfor hurtigt bringe sig foran med 16-11 til pausen.

Den sikre føring holdte de også et stykke ind i 2. halvleg, men så begyndte Ribe-Esbjerg lige pludselig og røre på sig. De kom nemlig helt op og var på et tidspunkt kun bagud med et enkelt mål, men til sidst kunne Skanderborg-mandskabet lukke kampen.

De vandt nemlig kampen med 29-28.

Du kan se kampen i tal HER

Efter den flotte sejr var Skanderborg-træner Nick Rasmussen også glad for, at de holdte ved i føringen til aller sidst.

Han siger følgende til Århus Stiftstidende:

“Et resultat lyver sjældent, men vi fører 16-11 ved halvleg og 23-17 midt i anden halvleg. Jeg oplever på ingen måde, at vi er ved at tabe. Vi kunne have mistet et point til allersidst, men det gjorde vi ikke.”

Næste kamp for Skanderborg-mandskabet er d. 31. oktober, hvor de møder de danske mestre fra Skjern Håndbold på udebane.