Mads O. Madsen

Stoholm-træner inden Ajax: Vi har stadig en tro på egne evner

Stoholm er i dag taget den lange tur fra Midtjylland og til København, hvor Ajax København venter i et opgør mellem to mandskaber der har fået en skidt start på den nye sæson.


Stoholm-mandskabet har nemlig tabt samtlige kampe indtil videre i denne sæson, hvor spillet dog er blevet bedre og bedre i de sidste par kampe.


Ajax-mandskabet derimod har oprustet inden denne sæson, hvor flere spillere med erfaring fra den bedste række er kommet til klubben.


De har dog ikke helt fået det forventede ud af det endnu og ligger derfor på en 11. plads indtil videre, hvor det kun er blevet til en enkelt sejr i sæsonen.


Stoholm-træner Allan Kjær ved da også godt, at holdet skal spille en god kamp for, at få point med hjem i bussen fra København af.


Han siger følgende til Viborg Folkeblad:


“Vi tager til København med en fornemmelse af, at vi har spillet tre gode kampe på det seneste, men vi står stadig med nul point. Vi ved, at vi er det hold, som vi er, og vi har stadig en tro på egne evner. Så det handler om, at vi skal levere på samme niveau, og så må vi se, hvor langt det rækker.”


Dagens kamp bliver fløjtet op kl. 14.00.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER