Mads O. Madsen

Søren Hansen: Vi skal vise de rigtige dyder og modstå det store pres, der hviler på os lige nu

Mors-Thy Håndbold har fået en frygtelig start på den nye sæson og skal derfor snart have nogle point på kontoen.


De har nemlig tabt alle 8 kampe indtil videre i denne sæson og er derfor placeret på sidstepladsen i Herre Håndbold Ligaen.


I dag venter Århus Håndbold på udebane i en kamp, hvor Århus-mandskabet har fået en fin start på den nye sæson. De har inden dagens kamp vundet fem og tabt tre, hvilket betyder, at de er placeret på en 6. plads.


Udeholdets træner Søren Hansen er derfor en presset mand inden dagens opgør, hvor der snart gerne skal nogle point ind på kontoen for Mors-Thy-mandskabet.


Det er dog ikke nogen nem kamp og skal det blive til to point skal hans mandskab spille mere frit. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Århus Håndbold er kommet godt fra land – det er et hold som har mange strenge at spille på, og som tit har en taktisk overraskelse i ærmet. Det er en kamp, hvor vi må gå ind og udfordre alt det, vi kan og forsøge at overraske. Vi må acceptere, at vi har isoleret os i bunden og skal finde noget andet spil frem end det vi viste i store dele af kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Vi skal vise de rigtige dyder og modstå det store pres, der hviler på os lige nu. Som vi spillede de sidste 20 minutter mod Lemvig-Thyborøn – hvor vi slap håndbremsen og spillede frit, det skal findes frem igen.”


Dagens kamp bliver fløjtet op kl. 15.00.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER