Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Kasper Kildelund: Vi står overfor en meget svær kamp

TTH Holstebro står overfor en svær udebanekamp mod Aalborg Håndbold, som spilles lørdag eftermiddag kl. 16.10. TTH-fløjen, Kasper Kildelund håber på en god præstation fra holdet i Gigantium, Aalborg.


Hvis du er god til at forudsige resultaterne i diverse håndboldkampe, så kan du med fordel se nærmere på denne Bet365 bonuskode, hvor der er gode penge at hente, hvis du er skarp til at bette.


– Det er en meget svær kamp vi står overfor. Aalborg er et klassemandskab, og de virker formstærke i tiden med en fin start på sæsonen. Og ja, i en fyldt Gigantium, der er de altid svære at slå, så de må betegnes som favoritter til sejren, siger Kasper Kildelund og tilføjer:


– Aalborg ser jeg, som værende på nogenlunde samme niveau som sidste år. De har haft udskiftninger i truppen, men har også fået fine tilføjelser, især med Henrik Møllgaard. Hans rutine og defensive kvaliteter kan godt blive vigtigt for dem.


TTH Holstebro har i de seneste mange kampe haft overtaget mod Aalborg Håndbold. Dog fik TTH en større øretæve på 35-23 sidste gang klubben var i Gigantium. Det seneste møde har dog ikke fyldt meget i truppen forud for kampen.


– Den kamp har vi heldigvis lagt bag os. Det er en ny sæson, og en ny kamp, og det handler mere om at vi er klar og kommer med 100%, siger Kasper Kildelund, og sætter ord på holdets seneste kamppræstationer:


– Vi har nok været lidt nede og vende formmæssigt i de seneste kampe, efter vores fine sæsonstart. Vi har i den seneste tid forsøgt at arbejde hårdt til træning med stor koncentration, for netop at forhindre vores præstationsudsving. Så jeg regner med at vi kan levere på et højt niveau over 60 min. i Aalborg.


Kasper Kildelund har scoret 38 mål med en scoringsprocent på 72% i de hidtil 8 kampe i Herre Håndbold Ligaen.


Kampen mellem Aalborg Håndbold og TTH Holstebro vises på TV2 med optakt fra 15.35.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER