Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Efterårsbrag i Jutlander Bank Arena

Optaktsmeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Efterårsferien slutter af med et brag kl. 16.10 på lørdag i Jutlander Bank Arena, når TTH Holstebro kommer på besøg, og der er to vigtige point på spil i toppen af Herre Håndbold Ligaen.


Vi ligger på en øjeblikkelig 3. plads, mens TTH indtager 5. pladsen. Toppen i ligaen er dog yderst tæt, og det er derfor en uhyre vigtig kamp lørdag for begge mandskaber , der vil forsøge at hægte sig på helt oppe, hvor det er rigtig sjovt.


Weekendens gæster har ramt et formdyk de seneste kampe og har således høstet tre point i de seneste fire kampe efter at have lagt ud med fire sejre i træk – de to nederlag er dog kommet til de to nuværende førerhold, Bjerringbro-Silkeborg og GOG.


Efter at have startet med fem sejre i træk har vi også lidt to nederlag i vores seneste tre kampe – ligeledes til BSV og GOG. Vores seneste kamp bød dog på europæisk succes, da vi i søndags sikrede os videre avancement i EHF Cuppen.


Det skal vi bygge videre på i lørdagens ligakamp, hvor vi er fast besluttet på at sikre os sejren, så vi kan bibeholde vores topplacering, inden landskampspausen venter i næste uge.


Sidste møde med TTH var tilbage i slutspillet i maj, hvor vi sikrede os en knusende sejr på 35-23. Forinden denne kamp havde vestjyderne dog længe været vores onde ånd, og vi havde således ikke vundet i de seneste syv indbyrdes opgør inden dette.


På lørdag håber vi dermed på at fortsætte, hvor vi sidst slap mod TTH, så vi kan sikre os endnu en hjemmesejr i Jutlander Bank Arena, hvor vi fortsat er ubesejret denne sæson.


Der er lagt op til et brag på banen – men også uden for banen venter der en håndboldfest at slutte efterårsferien på.


Der vil være kæmpe legeland med hoppeborge og sumo-arena, hvor de mindste har mulighed for at slå sig løs inden kampstart. Vi forventer samtidigt rigtig mange tilskuere til kampen, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid.


Mere end 4.000 har nemlig sikret sig sin billet allerede – men du kan dog også fortsat nå at sikre dig adgang til lørdagens opgør med kampstart kl. 16.10. Køb din billet lige her.

















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER