Morten Zøhner

Magdeburg overraskede og sendte Flensburg ud af DHB Pokalen

SG Flensburg-Handewitt tog onsdag aften i mod SC Magdeburg hjemme i Flens-arena. Her sikrede gæsterne sig en overraskende sejr på 28-31.

Der var lagt op til et brag af en håndboldkamp onsdag aften, da SG Flensburg-Handewitt og SC Magdeburg tørnede sammen. Begge hold er kommet forrygende fra land i den tyske Bundesliga – her har SG Flensburg-Handewitt fortsat maksimum point efter 9 kampe, mens SC Magdeburg blot har sat 2 point til i tabellen efter 10 kampe.

Kampen startede meget lige, da resultatet efter 12 minutter var 5-4 til hjemmeholdet. Herfra var der fortsat ingen af holdende, som formåede at trække fra. Gæsterne fra SC Magdeburg kunne dog gå til pause med en et-målsføring ved resultatet 15-16.

I starten af 2. halvleg lignede det, at gæsterne fra SC Magdeburg for alvor var ved at trække fra SG Flensburg-Handewitt, da de halvvejs inde i halvlegen bragte sig foran med 22-26.

SG Flensburg-Handewitt forlangte på det her tidspunkt timeout – og fik hurtigt udlignet til resultatet 26-26 efter 52 minutters spil.

Men gæsterne fra SC Magdeburg lagde sig ikke ned, og med 2 minutter tilbage af opgøret havde de bragt sig foran med 28-30. SG Flensburg-Handewitt formåede ikke at svare igen og SC Magdeburg vandt dermed kampen 28-31 efter venstrefløjen Matthias Musches sidste scoring.

SC Magdeburg er nu klar til kvartfinalerne i DHB Pokalen.