Mads O. Madsen

Randers HH-målmand om græsk eventyr: Det var en vanvittig oplevelse

Randers HH har i denne sæson hentet et hav af nye spillere til deres trup i 1. division. De har indtil videre tabt en og vundet en i dette års 1. division.


En af dem der er kommet til klubben er den tidligere Aalborg-målmand Rasmus Poulsen, som der kom til klubben fra græsk håndbold.


Han valgte nemlig for et års tid siden og drage ud i det store Europa og prøve talentet af og her faldte valget på græsk håndbold og PAOK, som nok ikke er så velkendt for den almene håndboldkender.


Rasmus Poulsen beskriver selv også oplevelsen med græsk håndbold, som helt anderledes end noget han har været van til.


Han siger følgende til Randers Amtsavis:


“Det var en vanvittig oplevelse. Når der var topkampe, dannede supporterne en sindssyg kulisse. Jeg prøvede på et tidspunkt at blive spyttet i nakken, så det var voldsomt. De fire måneder i Grækenland gav mig rigtig meget som menneske og som håndboldspiller. Niveauet var rigtigt højt, og jeg blev udsat for et kolossalt pres. Det har uden tvivl styrket mig mentalt.”


Rasmus Poulsen og resten af Randers HH-mandskabet møder søndag eftermiddag Odder på udebane i deres næste kamp i 1. division. Den kamp bliver fløjtet op kl. 15.30.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER