Mads O. Madsen

FHK-træner efter sejr over Randers HH: Vi holder hovedet koldt

Fredericia HK har oprustet stort inden denne sæson i 1. division og må derfor også betegnes som en af favoritterne til og tage de øverste placeringer i 1. division.


De var torsdag aften en tur i Østjylland, hvor Randers HH ventede i en svær kamp. Det var nemlig et Randers HH-mandskab der fik en god start på 1. division, da de slog Otterup på udebane i den første kamp.


Det endte også med at blive en utrolig tæt kamp, som skulle helt ned til de sidste minutter for, at finde en vinder imellem de to mandskaber.


Det var dog de rødblusede fra Fredericia, som der kunne trække sig sejrrigt ud til sidst. De vandt nemlig kampen med 32-34 efter en pauseføring på 16-20.


Du kan se kampen i tal HER


Efter kampen var det naturligvis en tilfreds Fredericia-træner Jesper Houmark, som der siger følgende til Fredericia Avisen:


“Jamen, det var fedt. Det er sådan, det skal gå. Vi holder hovedet koldt, og det er sådanne kampe, vi desværre tabte sidste år. Samtidig et stort cadeau til Randers – det er godt hold, ja en svær størrelse. Vi skal glæde os over, at det var vores tur til at vinde grimt, og at det vi snakkede om i vores timeouts gik godt. Vi talte også om ikke at panikke, fordi vi var bagud og vi havde lang tid til at hente sejren hjem.”


Næste kamp for Fredericia-mandskabet er mandag d. 24 september. De møder her Otterup på hjemmebane i en kamp der bliver fløjtet op kl. 20.00.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER