Jacob Zøhner

Storsatsende Ribe-Esbjerg HH ydmyget i Santander Cuppen

Det storsatsende mandskab fra Ribe-Esbjerg HH, som før denne sæson har hentet hele 11 nye spillere til truppen led et ydmygende nederlag på hele 25-36 mod TTH Holstebro i 1/8 finalen af Santander Cuppen.


Før kampen var der store forventninger til Ribe-Esbjerg, som havde hentet mange nye profiler i både udlandet og den danske liga. Et hold, som i den grad håber på at kunne spille med om medaljer i denne sæson. Derfor havde man også sat næsen op efter succes i Santander Cuppen, hvor man i sidste sæson nåede til Final4 stævnet.


Der var dog kun spillet 6 minutter inden hjemmeholdet var bagud med hele 1-6 og man var tvunget til at tage en timeout. Og selvom man kom bedre med efterfølgende kunne TTH Holstebro gå til pause foran 11-16. TTH Holstebro så særdeles skarpe ud og det var tydeligt, at deres mandskab var sammenspillet imodsætning til Ribe-Esbjerg’s nye trup.


I anden halvleg fortsatte TTH Holstebro ufortrødent og med en storspillende Peter Balling, som stod for hele 9 scoringer, mens Kasper Kildelund lavede 8 var det umuligt for Ribe-Esbjerg at komme tilbage i kampen, som sluttede 25-36.


TTH Holstebro er dermed klar til kvartfinalerne i Santander Cuppen, mens Ribe-Esbjerg skal forbedre sit spil kraftigt op til sæsonen for at kunne indfri sæson forventningerne.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER