Jacob Zøhner

Löwen også sikkert videre i pokalen

Rhein Neckar Löwen spillede ligesom mange andre Bundesligaklubber også deres første betydningsfulde kamp lørdag.

Modstanderen for Rhein Neckar Löwen var i dag Furstenfeldbruck fra en lavere rangerende tysk række. Her fik Rhein Neckar Löwen hurtigt sat tingene på plads, da de allerede efter 15 minutters spil var foran 11-6.

Hen mod pausen fortsatte de forsvarende pokalvindere – og kunne dermed gå ned i omklædningsrummet med en føring på 20-12.

I anden halvleg kom Rhein Neckar Löwen endnu en gang stærkt ud og udbyggede til 31-14 efter 45 minutters spil. Rhein Neckar Löwen holdte det høje niveau og vandt opgøret 43-19.

Dagens resultat betyder, at Rhein Neckar Löwen i morgen skal spille mod TV Hüttenberg om at komme i 1/8-finalen.