Jacob Zøhner

HK Give Fremad's nye trup viste tænder mod HC Odense

Torsdag aften var der lagt op til en spændende træningskamp mellem HK Give Fremad og HC Odense. En tæt kamp, som HC Odense vandt med 26-25.


I sidste sæson spillede de 2 hold mod hinanden i 2. division, hvor HC Odense rykkede op i form af deres 1. plads i rækken, mens HK Give Fremad måtte blive i 2. division efter en 3. plads og en tabt play-off kamp til HØJ Håndbold. Derfor var der lagt op til et spændende opgør, hvor begge trupper skulle testes forud for den nye sæson.


Kampen var tæt hele vejen igennem, men til sidst kunne HC Odense sikre sig en sejr på 26-25.


Hbold fik efter kampen en kommentar fra den nye cheftræner i HK Give Fremad, Martin Schmidt, som udtalte følgende om kampen:

“Vi får en fin start på kampen, forsvaret står godt. Vi får testet nogle forskellige opstillinger og de nye folk i truppen Niclas, Thomas, Mads, Christian og Asger får alle vist sig godt frem.

Kampen som helhed bekræfter, at vi er på rette vej. Præstationen idag er klart godkendt, desværre kender vi ikke vores besøgstid i forhold til at få et resultat med hjem.

Så til trods for stor udskiftning i truppen er vi tilfredse med hvordan tingene begynder at forme sig.”


Det forventes igen i år, at HK Give Fremad vil blande sig i toppen af 2. division og gå efter oprykning. HC Odense bliver ligeledes interessante at følge i 1. divison, hvor det dog er sværere at spå om en eventuel placering.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER