Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Pether Krautmeyer: Struer kampe kan give os et løft

Fra TTH Holstebro:


TTH’s damer kan se frem til tre kampe i Struer Energi Park i indeværende sæson. TTH-cheftræner Pether Krautmeyer byder det nye tiltag velkommen.


– Vi har spillet en kamp før i Struer, og det var en rigtig god oplevelse. Vi glæder os til at komme der igen, og forhåbentlig vise god ligahåndbold for Struer publikummet, siger Pether Krautmeyer og fortsætter:


– Det er rigtig positivt at klubben har fået held med dette initiativ, som åbner op for et stærkt samarbejde mellem Holstebro og Struer. Det er den rette timing at gøre dette tiltag nu, men det er også et tydeligt fremtidsprojekt, som skal skabe et større samarbejde mellem Struer og Holstebro i de næste 5-10 år. Det er utroligt vigtigt at Struer kommer med, og gerne vil være med til at udvikle håndbold samarbejdet byerne i mellem – det er en vigtig samarbejdsklub for TTH, siger Pether Krautmeyer.


TTH Holstebro kommer til at møde ligatophold i Struer Energi Park.



  • Fredag den 26. oktober kl. 19.30 mod København Håndbold, de danske mestre.

  • Onsdag den 7. november kl. 19.00 mod Viborg HK, de danske bronzevinder.

  • Onsdag den 30. januar kl. 19.00 mod Nykøbing Falster, med bl.a. ligaprofilen Mulle.


Pether Krautmeyer tror på at hans trup kan skabe overraskelserne mod de stærke modstandere.


– Det er absolut tophold vi kommer til at møde i Struer, hvor vi vil gå på banen som underdogs til alle tre kampe. Jeg tror at det er en fordel for os at vi kommer til at møde holdene i en lille intim hal, og i et spændende nyt setup – det kan være med til at give holdet det sidste nødvendige løft, siger cheftræneren og slutter:


– Vi tror på at kunne skabe overraskelser i Struer, og få point med derfra mod hård modstand.


Pga. den nye turneringsstruktur i HTH Ligaen får TTH’s damer fire kampe mere i 2018/19 sæsonen. Derved kommer der kun en kamp mindre i Gråkjær Arena i indeværende sæson, i forhold til 2017/18 sæsonen.


 


Læs mere om Struer kamptiltaget HER


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER