Patrick Andersen

SønderjyskE vandt i sidste sekund mod FHK

Fredericia Håndboldklub pressede SønderjyskEs ligamandskab til det yderste i sæsonen første testkamp, som de tabte med 31-30 på et SønderjyskE-mål i de døende sekunder.

Onsdag aften spillede FHK første testkamp på Vojens Gymnastik og Idrætsefterskole, hvor sønderjyderne pt. er på træningslejr. Imodsætning til FHK, har SønderjyskE allerede været i aktion én gang i denne sæson – det skete med en sejr på 35-21 mod 3. Bundesliga-mandskabet fra DHK Flensburg.

Derfor skulle det blive spændende at se, hvor sammenspillet FHK-mandskabet ville være med flere nye spillere i form af Nikolaj Mehl, Rune Schrøder, Emil Tellerup, Martin Bisgaard og Kristian Stoklund.

Det var dog ikke til at se, at SønderjyskE havde kamptræning, imodsætning til FHK. FHK lagde ud med at komme bagud 4-3, men stille og roligt fik Jesper Houmarks tropper arbejdet sig ind i kampen, og var efter 21 minutters spil foran 8-9. Ved pausen var den føring udbygget til 13-15.

I anden halvlegs indledning fortsatte FHK med at være i teten. Med 20 minutter igen var stillingen 21-22, men en god SønderjyskE-periode bragt gæsterne foran 24-21. Bedst som det lignede et tabt slag, da SønderjyskE var foran 29-27 med fem minutter igen, viste fredericianerne krigergenet frem.

Der blev udlignet til 30-30, men på et mål i sidste sekund af Alexander Hansen, endte SønderjyskE med at vinde testkampen 31-30.