Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Lær mere om Rhein-Neckar Löwens nye spillere

De tyske vicemestre og forsvarende pokalvindere fra Rhein-Neckar Löwen har fået nyt blod til holdkortet i den kommende sæson.


Nikolaj Jacobsens mandskab har fået tilgang af fire nye spillere, som i videoen øverst i artiklen sætter lidt ord på deres skifte.


Holdets nye spillere er: Jannik Kohlbacher, Jesper Nielsen, Ilja Abutovic og Steffen Fäth.


Rhein-Neckar Löwen spiller deres første vigtige kamp den 22/8, når de tørner sammen med SG Flensburg-Handewitt i den tyske Super Cup.


Lidt mere info om holdets nye spillere:


Jannik Kohlbacher: Den 23-årige stregspiller kommer til Rhein-Neckar Löwen efter at have spillet hos konkurrenterne fra HSG Wetzlar i de seneste tre sæsoner. Jannik Kohlbacher har spillet 45 landskampe for det tyske landshold og var med, da holdet i januar måned deltog i EM-slutrunden i Kroatien.


Jesper Nielsen: Den 28-årige stregspiller vender tilbage til Bundesligaen efter to sæsoner i den franske storklub Paris-Saint Germanin. Inden skiftet til det franske spillede han i Füchse Berlin og han ser frem til igen at spille i verdens bedste liga. Læs mere HER. Den to meter høje svensker har spillet 98 landskampe og var blandt andet med til EM-slutrunden i januar måned, hvor det lykkedes holdet at vinde sølv.


Ilja Abutovic: Den 29-årige serber er kendt for at være en af Europas bedste forsvarsspecialister. Venstrebacken var én vigtig del af holdet, da Vardar Skopje sikrede sig Champions League-titlen i 2017. Siden 2011 har han spillet i den makedonske storklub, men har altså nu signeret en 4-årig kontrakt med Rhein-Neckar Löwen.


Steffen Fäth: Den 28-årige bagspiller vender tilbage til den klub, som han også spillede for i sæsonerne 2008-2010. I de to seneste sæsoner har han tørnet ud for ligakonkurrenterne fra Füchse Berlin.

Steffen Fäth har været en del af det tyske landshold siden 2010, hvor han fik debut i et opgør mod Danmark. Steffen Fäth var en del af holdet, da Tyskland vandt EM-guld og OL-bronze i 2016.


 


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER