Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TTH åbner dørene op for den Åbne Skole

Fra TTH Holstebro:


Folkeskoleelever i Holstebro Kommune har nu chancen for at komme helt tæt på TTH´s håndboldverden i forbindelse med deres undervisning. ”Åben Skole” er tiltaget, der gør det muligt.


Holstebro Kommune har for nyligt lanceret en ny Åben Skole webside. Her har kommunes lokale folkeskoler muligheden for at booke skolebesøg hos foreninger, virksomheder og kulturinstitutioner i forbindelse med undervisningen.


Hensigten med den Åbne Skole er at skabe en ny dimension i folkeskoleundervisningen, hvor eleverne kan opnå læring ved at koble opgaver og teori fra klasselokalet sammen med praksissituationer fra virkeligheden i lokalsamfundet.


Martin Graversgaard, der er Åben Skole koordinator hos Holstebro Kommune, glæder sig over at have TTH Holstebro tilknyttet til projektet.


– At have TTH med i Åben Skole projektet, er en fantastisk læringsmulighed for vores folkeskoleelever i Holstebro Kommune. Eleverne får en unik chance for at komme helt tæt på den professionelle sportsverden, og interaktionen med ligaspillere vil uden tvivl både kunne inspirere skoleeleverne og samtidig være med til at styrke den idrætsfaglige undervisning på forskellig vis, siger Martin Graversgaard.


Åben Skole tilbud fra TTH Holstebro


TTH Holstebro virksomhedsbesøg – LINK


Oplev det sportslige og organisatoriske maskinrum i TTH Holstebro. Få indblik i alle de forskellige elementer, som skal spille sammen i en professionel sportsklub – lige fra teamet omkring håndboldholdene til økonomi, branding, marketing og meget mere.


Spil bold med TTH Holstebro – LINK


Opkvalificer det idrætsfaglige forløb med TTH Holstebro som sidemand. Få blandt andet et indblik i en sportsudøvers verden, hvor der er høj fokus på styrke/cardio-træning, boldbasis, og håndbolden.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER