Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Odense Håndbold ansætter ny kommerciel chef

Pressemeddelelse fra Odense Håndbold:


Odense Handball Club A/S får ny kommerciel chef. I fremtiden skal Jakob Fischer drive og udvikle den kommercielle forretning i den fynske håndboldklub.


Odense Handball Club A/S ansætter Jakob Fischer som ny kommerciel chef. Jakob Fischer bliver ansvarlig for Odense Håndbolds B2B-område og skal udvikle klubbens kommercielle aktiviteter, herunder bl.a. salg, eksponering og netværk i forbindelse med klubbens samarbejdspartnere.


Jakob Fischer har et godt netværk i Odense og på Fyn og har mange års erfaring med salg og salgsledelse – bl.a. fra Brenderup Group og TDC Erhvervscenter A/S. Senest har han været ansat som Sales Manager ved WallMo A/S.


Om det nye job fortæller han: ”Odense Håndbold har nogle stærke visioner og en spændende strategi for fremtiden, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg glæder mig også til at vokse sammen med organisationen – både i forhold til selve forretningen, men også i forhold til håndbolden. Der ligger nogle spændende udfordringer, som jeg ser frem til at tage fat på, og jeg vil bl.a. arbejde med at skabe større nærvær i kredsen af samarbejdspartnerne.”


Administrerende direktør i Odense Handball Club A/S, Lars Peter Hermansen, fortæller også: ”Vi er glade for at kunne byde Jakob velkommen i Odense Håndbold. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og ser frem til i fællesskab at udvikle Odense Håndbolds brand og kommercielle forretning.”


Jakob Fischer tiltræder stillingen som kommerciel chef pr. 1. august 2018.


Fakta:

Alder: 49 år

Bopæl: Odense

Familie: Gift med Lone og tre børn


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER