Bjarne

Disse hold kan Viborg møde i EHF Cup

EHF offentliggjorde tirsdag seedningerne til kvalifikationen i den kommende sæsons EHF Cup, hvor indtil videre fire danske hold skal deltage.


Som tidligere beskrevet er Viborg HK blevet tildelt et wildcard til den forestående sæson i EHF Cup. De tidligere vindere af EHF Cup skal først i aktion af de danske hold, da de indtræder allerede i kvalifikationsrunde 1.


Viborg er placeret i rundens første seedningslag (i alt seedet som nummer 27 ud af 54 hold), og undgår dermed at rende ind hold som bl.a. franske Issy Paris Hand og tyrkiske Kastamonu.


Viborgs modstander bliver fundet ved lodtrækning den 17. juli. Her kan de trække et af de 14 nedenstående hold:


?? Iuventa Michalovce

?? RK Lokomotiva Zagreb

?? HC Galytchanka Lviv

?? HC Azersu

?? ŽRK Metalurg

?? KH Shqiponja Gjakove

?? Maccabi Arazim Ramat gan

?? HŽRK Grude

?? Youth Union Athienou

?? HB Kaerjeng

?? UHC Müller Bau Stockerau

?? LC Brühl Handball

?? Dalfsen

?? LK Zug Handball


Kampene i første kvalifikationsrunde spilles 8./9. september samt 15./16. september.


Herning-Ikast Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub indtræder begge i turneringens anden kvalifikationsrunde. Deres modstandere skal findes blandt norske Byåsen, rumænske Zalau og de 14 vindere af Viborgs kvalifikationsrunde 1. De er seedet som henholdsvis nummer 12 og 19 ud af de 54 hold.


Slutteligt indtræder Team Esbjerg i turneringens tredje og sidste kvalifikationsrunde. De danske pokalmestre er seedede som nummer 1 af de i alt 54 hold. De indtræder i turneringen sammen med russiske Lada, ungarske Érd, tjekkiske Baník Most samt fire hold fra Champions League kvalifiktionsturneringen, og møder selvsagt vinderne af anden kvalifikationsrunde.


Skulle København og/eller Odense ikke tage sig med videre til hovedrunden i Champions League, er de garanteret en plads i EHF Cups gruppespil.


Du kan se alle seedningerne i EHF Cup kvalifikationsrunder HER.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER