Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Ribe-Esbjerg HH siger farvel til "Hulken"

Af Cecilie Winther:


Da Rasmus Bertelsen i august blev langtidsskadet, med en sprængt akillessene og Jonas Tidemand stadig ville være ude i flere måneder, stod det klart at vi kom til at mangle en ny mand i midterforsvaret. Heldigvis for os stod en gammel kending i Ribe-Esbjerg HH-regi fri og vi kunne derfor igen løfte sløret for, at Kasper ”Hulken” Nielsen trådte ind i vores trup med øjebliklig virkning.


Kasper har tidligere spillet for os i sæson 15/16, så både ham og klubben kendte til hinanden. Kasper er en spiller der kom ind i truppen med en kæmpe erfaring og da han havde været her før vidste han hvad det drejede sig om og blev hurtig en del af holdet. Kasper har med sine 42 år, en kæmpe erfaring indenfor håndbold, hvor han både har spillet i store klubber i ind- og udland og vandt EM guld i 2008 med det danske herrelandshold.


Vi ved ikke på nuværende tidspunkt hvor Kasper skal spille i den kommende sæson, men der skal i hvert fald lyde en stor tak til Kasper Nielsen, for endnu engang at træde til i for klubben en svær situation og for hans bidrag.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER