Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Se lodtrækningen til herrernes VM i Danmark og Tyskland live på mandag

Fra Dansk Håndbold Forbund:


På mandag den 25. juni klokken 12.30 er der lodtrækningen til VM i Danmark og Tyskland på Københavns Rådhus. Begivenheden bliver vist på TV 2 Sport og streamet live på www.handball19.com.



En af de største sportsbegivenheder på dansk grund nogensinde finder sted i januar, når VM i herrehåndbold afvikles i Danmark og Tyskland. Allerede på mandag den 25. juni tages første skridt på vejen mod VM, når Københavns Rådhus lægger gulv til VM-lodtrækningen. Begivenheden bliver vist live på TV 2 Sport, ligesom et internationalt publikum får mulighed for at streame lodtrækningen via mesterskabets hjemmeside www.handball19.com.


Det bliver dog ikke kun inde på rådhuset, at dagen står i håndboldens tegn. Ude på Rådhuspladsen vil der være adskillige håndboldrelaterede aktiviteter klokken 10.00-15.00, blandt andet streethåndbold, måling af skudhastighed, straffekast på skuddug og andre konkurrencer. Der er mulighed for at vinde præmier, blandt andet billetter til VM.


Selve lodtrækningen får deltagelse af en masse profiler fra det internationale håndboldmiljø, ligesom den ene halvdel af den duo, der skal stå bag den kommende VM-sang, også vil være til stede og sørge for musik i løbet af dagen. Sidst men ikke mindst bliver sløret løftet for mesterskabets officielle maskot. Til stede vil også være landstræner Nikolaj Jacobsen samt udvalgte spillere fra det danske herrelandshold.


Klokken 12.30 bliver der trukket lod til de fire VM-grupper. 21 af de 24 deltagende lande er allerede kvalificeret:


Værter: Danmark og Tyskland

Verdensmestre: Frankrig

Europamestre: Spanien

Deltagere fra Europa: Serbien, Island, Rusland, Ungarn, Østrig, Makedonien, Sverige, Norge, Kroatien

Deltagere fra Afrika: Tunesien, Egypten, Angola

Deltagere fra Asien: Qatar, Bahrain, Sydkorea, Saudi-Arabien


De sidste tre nationer bliver fundet i forbindelse med det igangværende Pan American Championship i Nuuk, Grønland.


Frem til lodtrækningen på mandag er en portion billetter til VM-slutrunden i salg via www.handball19.com i samarbejde med billetoperatørerne CTS Eventim i Tyskland og Ticketmaster i Danmark. Efter lodtrækningen lukkes billetsalget for at få fordelt billetterne på nationer og spillesteder. 2. juli åbnes så for salg af hovedparten af de resterende billetter.


VM-kampene bliver spillet i Herning og København i Danmark (hvor Sport Event Denmark er partner) samt Hamburg, Berlin, Köln og München i Tyskland. Finale og bronzekamp finder sted i Jyske Bank Boxen i Herning, mens semifinalerne afvikles i Barclaycard Arena i Hamburg. Danmark spiller åbningskampen d. 10.1. i Royal Arena og de sidste kampe i den indledende runde og mellemrunden i Herning.


 



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER