Mads O. Madsen

Filip Jicha med flot afsked i en kamp fyldt med legender

Filip Jicha meldte tidligere på sæsonen ud, at han stoppede karrieren med det samme. Han spillede på det tidspunkt for FC Barcelona. 


Der var i den forgangende weekend sat en flot afskedskamp op for den tjekkiske verdensstjerne og det var noget af en stjerneparade af spillere på de to hold.


I afskedskampen var det spillere og tidligere spiller for henholdsvis THW Kiel og FC Barcelona der mødtes.


På Kiel-mandskabet var der blandt andet blevet plads til: Kim Andersson, Vid Kavtičnik, Jan Filip, Christian Sprenger, Andreas Palicka, Stefan Lövgren, Marcus Ahlm, Thierry Omeyer, Daniel Kubeš, Daniel Stephan, Viktor Szilagyi, Daniel Narcisse og Dominik Klein.


På Barcelona-mandskabet var der blandt andet blevet plads til: Gonzalo Perez de Vargas, Victor Tomas, Christian Schwarzer, Gudjon Valur Sigurdson, Raul Entrerrios, Borge Lund, Pavel Horák, Marcus Baur, Florian Kehrmann, Peter Gentzel, Valero Rivera Folch, Eduardo Gurbindo, Viran Morros og Kiril Lazarov.


Filip Jicha spillede en halvleg for hver af sine tidligere mandskaber og efter kampen var det FC Barcelona-mandskabet der kunne trække sig sejrrigt ud med cifrene 43-31.


Den nu pensionerede Jicha spillede i THW Kiel fra 2007-2015 og i FC Barcelona fra 2015-2017.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER