Jacob Zøhner

Uruguay fortsat ubesejret ved de Panamerikanske mesterskaber

Uruguay spillede i dag deres anden kamp mod Canada ved de Panamerikanske Mesterskaber i Nuuk. Det holdt hårdt for uruguayanerne, som måtte slide sig til sejren.

Uruguay spillede i går åbningskampen ved de Panamerikanske mesterskaber i håndbold mod Paraguay. Her fik Uruguay en komfortabel sejr på 34-25. I dag var de dog kommet på en noget mere vanskelig opgave mod Canada, som de havde svært ved at besejre.

Uruguay startede kampen bedst og de kunne derfor også gå til pause med en føring på 14-8. I anden halvleg begyndte Canada at vise lovende takter – og de vandt faktisk også anden halvleg med 16-12. Det var dog ikke nok for Canada, som måtte se sig slået med 26-24.

Uruguay har derfor 4 ud af 4 mulige point efter de første 2 kampe ved mesterskaberne. Canada har derimod stadig deres første point til gode ved denne slutrunde – de fik et klart nederlag på 42-13 mod Brasilien i går.