Jacob Zøhner

Kommende Ajax København keeper ser frem mod næste sæson

Hbold har haft en snak med den nye Ajax København keeper Andreas Meyer Ejlersen, som kommer til klubben efter at have tilbragt 4 år i den tyske storklub SG Flensburg-Handewitt.


Hvordan vil du beskrive din tid i SG Flensburg-Handewitt?

Jeg har været rigtig glad for min tid i Flensburg, jeg har lært rigtig mange gode mennesker at kende, som alle har været med til at hjælpe mig til at blive en bedre håndboldspiller.


Hvad er din målsætning for de kommende sæsoner i Ajax København?

For mig personliget er det at udvikle mig så meget som muligt, som det nu kan lade sig gøre. Så må vi jo se hvad det bliver til.


Kommer du til at savne SG Flensburg-Handewitt eller ser du frem til at komme hjem til Danmark igen?

Det er lidt en blanding. Selvfølgelig kommer jeg efter 4 år i Flensburg til at savne dem, men på den anden side glæder jeg mig til de nye udfordringer, som jeg vil blive stillet overfor i Danmark.


Hvilke erfaringer har du fået fra din tid i SG Flensburg-Handewitt?

Jeg har jo været så heldig at have været med Bundesliga holdet i forberedelserne de sidste to sæsoner. Der har jeg har lært, at hvis man vil være en del af de bedste, eller bibeholde sit høje niveau, er man nød til at træne hårdt for at nå sit mål.


Hvad tror du på I kan opnå i næste sæson med Ajax København?

Jeg går ind til hver eneste kamp for at vinde. Men jeg ved også, at der nok kommer nogen store udfordringer undervejs, men det må vi se på til den tid. Så jeg håber da, at vi kan spille med, hvor det kan blive sjovt.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER