Jacob Zøhner

Flensburg er én sejr fra historisk mesterskab

SG Flensburg-Handewitt spillede sig søndag eftermiddag et skridt nærmere det tyske mesterskab, da de på udebane besejrede TUS N-Lübbecke med 24-27.

Gæsterne fra Flensburg fik en nervøs start, da de halvvejs inde i 1. Halvleg var bagud med stillingen 9-7.

Hen mod slutningen af 1. Halvleg begyndte de nordtyske storfavoritter dog at få mere kontrol over kampen. De kunne nemlig gå til pause med en smal føring på 16-17.

Hjemmeholdet fra Lübbecke kom endnu engang godt ud fra omklædningsrummet, da de bragte sig foran med 18-17. Herfra var der ingen af holdene, som kunne trække fra.

Først mod slutningen af kampen viste Flensburgs rutinerede superstjerner klassen og de fik dermed en sejr på 24-27.

Flensburg skal dermed bare vinde sin sidste kamp mod Frisch Auf Göppingen for at blive tyske mestre – de kan også blive det senere i dag, hvis Ludwigshafen formår at besejre Rhein Neckar Löwen på udebane.