Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Pick Szeged ungarsk mester for første gang siden 2007

Ungarsk håndbold har i mange år været domineret af Veszprem, som har vundet mesterskabet 25 gange i klubbens historie.


De mødte i dette års finale endnu engang Pick Szeged i finalen. I den første kamp vandt Pick Szeged med 32-28 på hjemmebane, så de havde et godt udgangspunkt inden søndagens returkamp.


Det blev her til et vaskeægte drama og med 10 sekunder tilbage fik Veszprem bolden bagud med tre mål. De kunne her med et mål have sikret sig titlen, men bolden blev noget uheldigt spillet til den store stregspiller Blaz Blagotinsek som hamrede bolden over mål.


Det blev derfor for første gang siden 2007, at Pick Szeged vandt det ungarske mesterskab. Veszprem-træner Ljubomir Vranjes syntes da også, at det var fortjent, at Pick Szeged bliver ungarske mestre. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Tillykke til Szeged. Jeg syntes de var bedre over de to kampe. De spillede godt i forsvaret og i angrebet. Vi prøvede på, at hente de fire mål, men det lykkes ikke. Jeg er ikke tilfreds med kampene, men vi kæmpede og vi var tæt på.”


Veszprem kan derfor se tilbage på en sæson, hvor de kun vandt den ungarske pokalturnering efter, som man nok husker blev slået ud af Champions League af Skjern Håndbold.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER