Mads O. Madsen

Aalborg-direktør om muligt stop for topdommer: Det er fuldstændig håbløst

Der er i dansk- og international håndbold en aldersgrænse, som der betyder, at når en dommer bliver 50 år gammel så går de på pension som håndboldommer.


Den regel rammer nu den rutinerede Per Olesen, som der stadigvæk er en af de bedste dommere i dansk- og international håndbold.


Han dømmer i denne sæson med Claus Gramm Pedersen, som der stadigvæk holder højt niveau hvilket deres nylige udtagelse til, at dømme final4 stævnet i EHF Cuppen også beviser.


Det vækker derfor harme hos Aalborg-direktør Jan Larsen, at Per Olesen bliver nød til, at stoppe efter denne sæson. Han siger følgende til Jyllandsposten:


“Uanset om man hedder Per, Poul, Hans eller Birgitte, skal man fortsætte, hvis man er blandt de bedste. Hvorfor pokker skal alder have en indflydelse? Det er noget af det mest tåbelige, jeg har hørt om. Det er ikke bare latterligt, det er diskriminerende. Uanset hvilken leder, træner eller spiller, man taler med i håndboldlandskabet, får man samme svar: Det er fuldstændig håbløst.”


Der er dog en mulighed for, at Per Olesen kan få dispensation til, at fortsætte som håndbolddommer. Dette fortæller formand for dommerudvalget Bjarne Munk Jensen til Jyllandsposten, at der vil blive besluttet på et møde i slutningen af denne måned.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER