Jonas Skjøth

Kanstrup: Stadion bliver ikke nogen nem modstander

Frederikshavn FI skal lørdag forsøge at tage første skridt mod at sikre sig endnu en sæson i herrenes 1. division.


Frederikshavn skal som bekendt ud i kvalspil om at forblive i 1. division. Efter en lidt længere pause er det nu endeligt sikkert at holdet skal møde IF Stadion der formåede at slå både Hjallerup og Give i deres kvalpulje. Derfor kan det blive en svær udfordring for Frederikshavn, der ikke har været i kamp i lang tid. Kampene bliver spillet bedst af tre kampe og første kamp spilles lørdag i Frederikshavn. Hbold har derfor haft en lille snak med Frederikshavn højre fløj Sebastian kanstrup om kampen:




I skal møde IF Stadion i første kvalkamp til 1.division på lørdag – hvordan ser du den kamp?


“Først og fremmest er Stadion et hold, vi ikke har det store kendskab til, men vi har lagt mærke til at de dækker et spændende offensivt forsvar, som vi skal have hul på. Men i de her kampe har vi mest fokus på os selv, for hvis vi spiller op til vores optimale niveau, så skal vi være bedre end Stadion over tre kampe. Dermed ikke sagt, at Stadion bliver en nem modstander, da de her kval-kampe har deres eget liv, og nerverne nok er lidt mere på spil end i en regulær turneringskamp.”


I endte i den tunge ende af 1.division i år. Er i tilfredse med sæsonens udfald?


“Vi startede egentlig sæsonen rigtig fint ud med bl.a. stor sejre over Skive og Høj. Hen over den første del af sæsonen, blev vores trup desværre kraftigt beskåret, da spillere fik muligheder andre steder, hvilket vi godt har kunne mærke, specielt her i den sidste del af sæsonen, hvor trætheden melder sig, og bænken ikke har været særlig bred. Og så har vi desværre også bare haft et par udfald i løbet af sæsonen, bl.a. på udebane mod FIF, hvor vi burde få point. Men overordnet set, synes jeg egentlig vi har gjort det okay, vi har bare manglet de sidste procenter, der havde gjort, at vi allerede var sikret en ny sæson i 1.division.”


Kampen bliver fløjtet op i idrætshallen kl. 14:00.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER