Oliver Jørgensen

Casper U. færdig i Hannover - Spanier hentet ind som afløser

TSV Hannover-Burgdof har offentliggjort at deres danske topscorer Casper U. Mortensen er færdig i klubben til sommer. De har afløseren klar. 


Rygterne har i flere uger svævet i luften og nu er det offentliggjort, at Casper U. Mortensen forlader Hannover-Burgdorf efter sæsonen. Det er ikke offentliggjort, hvor han skal hen, men alt tyder på at det bliver Barcelona, der bliver landsholdsspillerens næste destination.


Alt imens det sker, har Hannover allerede danskerens afløser klar i kulissen. Den tidligere spanske landsholdsspiller Christian Ugalde er nemlig blevet præsenteret i klubben. Den 30-årige venstrefløj kommer fra Veszprem og har underskrevet en 2-årig aftale.


Klubbens spanske træner Carlos Ortega er godt tilfreds med signingen af landsmanden:


– Christian er en dygtig fløjspiller der er sikker fra hjørnet og så er han en dygtig forsvarsspiller, der tillader os at kunne dække noget mere offensivt forsvar.


De to har faktisk spillet sammen tilbage i 2004, hvor de begge var i Barcelona. Ortega var igang med sit sidste aktive år og Ugalde var lige blevet taget op i seniortruppen.


Ugalde selv ser frem til nye udfordringer.


– Jeg har spillet i Spanien og Ungarn og ser nu frem til at prøve mig af i verdens stærkeste liga. Hannover er et ambitiøst hold og jeg vil gøre mit ypperste for at hjælpe holdet med at fortsætte succesen fra denne sæson.


Christian Ugalde har flere store titler på sit CV allerede, med flere Champions League-titler og en EM-titel med det spanske landshold.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER