Mads O. Madsen

HØJ præsenterer næste sæsons trænerduo

HØJ sikrede sluttede i den netop overståede 1. division på en 11.plads, hvilket betød, at de undgik den direkte nedrykningsplads.


De er nu begyndt, at kigge frem imod næste sæson og de har præsenteret hvem der skal stå i spidsen for holdet.


De har nemlig valgt, at den nuværende cheftræner Jesper Fredin fortsætter som cheftræner og ved sin side får han et prominent navn.


Det er nemlig den tidligere liga-spiller Morten Slundt, som bliver spillende assistenttræner fra næste sæson af.


Han var i den netop overstået sæson udlejet fra HC Midtjylland, men han blev desværre skadet i hans 2. kamp for klubben og var derefter ude resten af sæsonen.


Direktør for HØJ Lars Vinther ser også frem til, at få Morten Slundt ind i trænerteamet. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Morten er kommet til som spiller fra ligaklubben HC Midtjylland på en lejeaftale i indeværende sæson og planen var, at han skulle ind og agere spilstyrer; desværre blev Morten skadet efter kun to kampe og har måttet gennem en skulderoperation, men han vil være klar til sæsonopstart. Fordi Morten har stor håndbolderfaring og ikke mindst –forståelse, har vi aftalt med ham, at han skal fungere både som spiller og som assisterende træner den kommende sæson.”


HØJ har været og finde i 1. division de sidste fem sæsoner.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER