Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Erik Veje: Vi skal have stabiliseret nogle af vores spillere på deres højeste niveau

Århus Håndbold har haft en svingende sæson og de kan med onsdagens nederlag til TTH Holstebro heller ikke nå semifinalerne i dette års 888liga.


Kigger man på statistikken, så har Århus-mandskabet tabt 8 kampe i træk, hvis man både tager grundspillet og slutspillet med.


Man begynder derfor, at kigge tilbage på, hvad der kan gøres bedre for, at man står i en bedre situation i næste sæson.


Spørger man Århus-træner Erik Veje Rasmussen, så skal niveauet stabiliseres på nogle af de bedste spillere på hans mandskab. Han siger følgende til Aarhus Stiftstidende:


“Tager du en spiller som Anders Kragh Martinusen, så spiller han rigtig fint på sine gode dage og i de faser hvor det går godt, men der er også andre faser, hvor han smider mange bolde væk og ikke kan få det til at køre. Det er kunsten for os at få stabiliseret nogle af vores spillere på deres højeste niveau. Det er lykkes med tre af dem. Det er Torben Petersen og Sebastian Henneberg, der har leveret godt gennem en længere periode. Det er Peter Lund, der også har gjort det godt.”


Århus Håndbold møder tirsdag Aalborg Håndbold på hjemmebane i deres 4. kamp i dette års slutspil.


Det er her, som nævnt tidligere kun udeholdet der har noget, at spille for, da Århus ikke kan nå et avancement til semifinalerne.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER