Skjern Håndbold tabte det første opgør mod Nantes

Fra Skjern Håndbold:

De franske vicemestre fra Nantes var for stor en mundfuld for de vestjyske drenge.

Sækken med Final4-drømmene var nærmest snøret og kastet væk, men et flot comeback i slutfasen sikrede et brugbart resultat.

Skjern-mandskabet mødte overmagten søndag aften i den første kvartfinale, hvor de hvidklædte gæster blev besejret med 33-27.

Men udgangspunktet før søndagens returkamp kunne nemt have været værre.

Fransk dominans i forrygende atmosfære

Gæsterne fra Skjern hang på indledningsvist, men filmen knækkede midt i første halvleg, hvor seks franske scoringer i træk – heraf flere i tomt mål – satte vestjyderne under pres i en fantastisk kulisse.

Pauseføringen på 18-12 var ikke på nogen måde ufortjent, men føringen kom primært i hus takket være adskillige tekniske fejl og foræringer af vestjyderne.

Herfra stod den på målbytteri – dog med franskmændene konstant i tetén.

Men så rørte Tibor Ivanisevic på sig i Skjern-målet, mens Christoffer Cichosz, Kasper Søndergaard og Anders Eggert spillede sig gevaldigt op.

Et truende ti-målsnederlag eller større blev minimeret til seks scoringer – og derfor er alt fortsat åbent i returkampen på søndag.

Markus Olsson blev topscorer med seks scoringer.