Jacob Zøhner

IF Stadion slog HK Give Fremad i oprykningskamp

HK Give Fremad tog søndag aften imod IF Stadion i en kamp, hvor 1. Pladsen i oprykningsgruppespillet til 1. Division var på spil.

Det startede bedst for hjemmeholdet, som hurtigt fik bragt sig foran 2-0 og senere 7-4. Herfra lå Give hele tiden med en føring på 3-4 mål, men de kunne ikke ryste gæsterne fra Sjælland af sig. Pausestillingen var derfor 14-11.

I 2. Halvleg lykkedes det IF Stadion at få lukket hullet op til Give og stillingen var derfor 17-17 kort inde i 2. Halvleg.

Begge hold lå herfra og skiftedes til at tage føringer – stillingen var derfor 26-26 med 2 minutter igen. En udvisning blev dog ”dyr” for Give, da IF Stadion eksekverede på det efterfølgende straffekast. Hjemmeholdet formåede ikke at få udlignet i det efterfølgende angreb – og så kunne IF Stadion gå op at bringe sig foran, sådan cifrene nu var 26-28 og herfra var løbet ligesom kørt.

Kampens slutresultat: 27-28.

Give møder derfor HØJ (nr. 11 i 1.division) i de kommende oprykningskampe, hvor der spilles bedst af 3 kampe – her har 1. Divisionsholdet hjemmebanefordel i 2 kampene såfremt der bliver brug for en tredje.

IF Stadion møder Frederikshavn (nr. 12 i 1. division).