Jacob Zøhner

GOG sikrer DM bronze for U-16 drenge

U-16 drengene fra GOG og Vejle Idrætsefterskole skulle i dag kæmpe om bronzemedaljerne ved DM.

Begge mandskaber havde om lørdagen tabt deres semifinaler til henholdvis Skanderborg og TIK Tåstrup og det var derfor to tændte mandskaber, som skulle på banen for at se om de kunne sikre sig metal.

Det var dog GOG, som efter en glimrende start kunne bringe sig foran med 6-2. Blandt andet via flotte scoringer fra deres venstrefløj Emil La Cour.

Herefter blev GOG ved med at øge føringen og ved stillingen 11-3 er Vejle nødsaget til at tage deres 2 time-out. Hen mod slutningen af første halvleg begynder Vejle dog lige så småt at vågne op og kan dermed gå til pause, hvor GOG er i front med 14-10.

Efter 10 minutter i anden halvleg har Vejle reduceret forspringet til 17-15 i GOG’s favør og GOG tager time-out for at rette op på tingene. En time-out der i den grad får vendt op og ned på kampen. 4 scoringer i træk til GOG og pludselig er de foran med 21-15, hvilket ligner en tidlig afgørelse på kampen.

Mod slutningen kommer Vejle ikke tættere på end 24-21 og det endelige resultat ender med en sejr på 32-25 til GOG, som dermed snupper bronzemedaljerne, mens Vejle Idrætsefterskole må tage til takke med 4. pladsen.

Kampens spiller blev Mathias Sunesen fra GOG, som spillede en flot kamp med 6 scoringer.