Jacob Zøhner

GOG kørte SUS Nyborg over i bronzekamp ved U-18 DM

U-18 drengene fra GOG og SUS Nyborg skulle i dag kæmpe om bronzemedaljerne ved U-18 DM efter begge mandskaber i går havde tabt deres respektive semifinaler.

Det lignede på forhånd en rigtig svær opgave for SUS Nyborg eftersom de gennem sæsonen havde tabt med henholdsvis 35-17 og 30-20 til GOG i den fynske/sjællandske Liga. De skulle altså finde noget helt ekstraordinært frem for at kunne lave den lille sensation og sikre sig bronzen. Man kunne dog håbe på, at Jonathan Würtz ville fortsætte takterne fra i går, hvor han stod for hele 16 scoringer i SUS Nyborgs semifinale.

GOG derimod havde højest overraskende tabt deres semifinale til Skanderborg og alt andet end en bronzemedalje i dag ville være en stor skuffelse for de ellers sejrsvante GOG drenge.

Kampens indledning var dog meget tæt og de 2 mandskaber fulgtes ad til stillingen 8-8, hvor især GOG stregspilleren Lukas Jørgensen viste sig flot frem med 4 scoringer i denne periode.

Hen mod pausen blev SUS Nyborg dog ramt af nogle udvisninger og GOG trak så småt fra og kunne gå til pause med en føring på 15-9.

2. halvleg endte med at blive ren opvisning fra GOG’s side. De bragte sig lynhurtigt på 22-10 og kampen var reelt afgjort tidligt i anden halvleg. Selvom SUS Nyborg igennem kampen kæmpede videre lykkedes de ikke med at true GOG, som tog en storsejr på 34-17 og dermed sikrede sig bronzemedaljerne, mens SUS Nyborg snuppede 4. pladsen ved U-18 DM.

Kampens spiller blev Lukas Jørgensen med 6 scoringer blandt andet flotte skruebolde.

Senere i dag spiller Skanderborg Håndbold og HF Mors DM finale.