Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Planen er på plads i Randers HH

Pressemeddelelse fra Randers HH:


Planen er på plads i Randers HH og nu skal Drengene have al den opbakning de kan få !!


Som det er de fleste bekendt, så har Randers Herre Håndbold igennem en længere periode været i gang med at sikre klubbens fremtid, som var blevet truet af en udsigt til et meget utilfredsstillende økonomisk resultat for indeværende sæson. Samtidig havde klubben bundet sig op på for mange forpligtelser, som ikke balancerede med de indtægter, som man nu har måttet konstatere ikke er på højde med det forventede.

Derfor har der i længere tid været arbejdet hårdt fra bestyrelsens for at få reduceret sine forpligtelser så man kunne se ind i en fremtid med et budget i balance og dermed fortsat have et elitehold for herrer i Randers. Og det er nu glædeligvis lykkedes.


Som det er de fleste bekendt, så har vi desværre måtte tage afsked med både Cheftræner og Direktør og der er desuden fundet en række driftsmæssige omkostningsreduktioner som gør, at bestyrelsen har kunnet præsentere et budget i balance for en række sponsorer og venner af klubben.

De tror, ligesom bestyrelsen, på planerne for et fremtidig Randers HH, som skal bygges endnu mere op omkring unge spillere og egenudviklede talenter, så de bakker op om Randers Herre Håndbold ved at indgå i en løsning, der sikrer at klubben nu kan se fremad og ind en spændende fremtid med masser af talentudvikling og herrehåndbold på højt plan i Randers.

”Vi er utroligt glade for at vi er lykkedes med at få balance i det fremtidige budget og at vi har mødt massiv opbakning fra en række trofaste støtter. Vi erkender blankt, som vi har gjort det flere gange, at vi desværre fik slået et alt for stort brød op til den indeværende sæson. Det er meget beklageligt, og vi står naturligvis på mål for vores dispositioner. Vi har måtte tage afsked med nogle medarbejde, og det er altid træls, men det har været nødvendigt.


Det er dog vigtigt for mig at pointere, at vi har opsagt samarbejdet med de ansatte helt efter reglerne, og vi har overholdt alle de forpligtelser vi i øvrigt har. Vi har naturligvis i vores arbejde med at skabe balance i klubben, haft forhandlinger med ansatte og leverandører, og her har vi forhandlet ud fra klubbens bedste.

Jeg mener at vi har håndteret vores kritiske situation på professionel vis, og vi er nu kommet ud på den anden side med en lys fremtid forude” udtaler Bestyrelsesformand Brian Knudsen og fortsætter

”Hos bestyrelsen og hos en lang række sponsorer er der i hvert tilfælde tro på fremtiden og vi har nu fuld fokus på at kigge fremad, og her ser vi i første omgang frem til en voldsomt spændende kamp i oprykningsspillet i Arena Randers allerede på torsdag.


Så kom frisk og vær med til at bakke Drengene op.

Vi kan ikke klare hverken kampen på torsdag eller kampen om fortsat at tilbyde herrehåndbold på topplan i Randers, uden byens opbakning. Vi får brug for tilskuere på lægterne, og at byens virksomheder fortsat støtter op om klubben.


Gør de det, så er fremtiden rigtig lys for Randers Herre Håndbold” slutter formanden.

Oprykningskampen imod Lemvig / Thyborøn spilles på torsdag d. 26/4 kl. 19:30 i Arena Randers.

Vinder Randers HH, -målscoren er underordnet, så skal der spilles en 3. og afgørende kamp om videre deltagelse i oprykningsspillet til Herreligaen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER